MN Propolis Organic Green Propolis Extract wordt geproduceerd met hoogwaardige groene propolis, via een extractieproces dat voortkomt uit 30 jaar ervaring en studies.
Flavonoïden: >7 mg/ml
Artepillin-C: >0,5%
Droog Extract: 15%
Biologische Certificering: BIO (EOS EU)/USDA (Organic USA)/Orgânico BR
Een van de kenmerken van Groene Propolis is dat het hogere indices van fenolische verbindingen heeft, die niet alleen geconcentreerd zijn in flavonoïden, maar ook een breed scala aan unieke verbindingen omvatten, waaronder enkele exclusieve zoals Artepillin-C.
Toepassing: Extracten, Propolis en Honing Mengsels, en de gehele variëteit aan voedingssupplementen.
Productie in exclusieve formulering/specificatie: Ja.
Mikro-organismen zijn levende dranken, zoet en gezond. Ze worden gemaakt door probiotische culturen te fermenteren, wat resulteert in een verfrissende, licht koolzuurhoudende drank met weinig calorieën en suiker. Elke drank bevat minder dan 2% suiker, met de eigenschappen van een yoghurt met bifidus en een verfrissende isotone drank, zonder voedingsproblemen die voortkomen uit melkzuur of de vaak toegevoegde suikers en zoetstoffen. We hebben verschillende smaken, zoals citroen-gember, hibiscus, en we kunnen andere smaken bereiden die klanten vragen, zoals kokos, mango,... Deze probiotische dranken worden gemaakt door suiker uit hennep en dadels in water te plaatsen, die worden geconsumeerd door de probiotische culturen. De smaak komt van citroenconcentraat. Licht koolzuurhoudend (de gas die op natuurlijke wijze tijdens de productie ontstaat, als gevolg van fermentatie). Levendige dranken, ongepasteuriseerd, bevatten Lactococcus, Lactobacillus en Bifidobacteria.
Topische oplossing die twee antibiotica combineert: tyrothricine en acetylsulfamide. Het gebruik van deze twee gecombineerde antibiotica maakt een dubbele analgetische en anesthetische werking mogelijk.
Het biotine haarverzorgingsshampoo 400ml versterkt en voedt het haar dankzij de inhoud van biotine (vitamine B7). Het helpt de haarlokken er dikker en gezonder uit te laten zien en vermindert haaruitval. Het is een effectief haarverzorgingsproduct dat helpt om het haar er gezonder, glanzender en volumineuzer uit te laten zien.
SKU:31198
Actieve formulering met een specifieke samenstelling van plantaardige en essentiële oliën die roos bestrijden. Voorkomt overtollige olie op de hoofdhuid, verwijdert de tekenen van roos en voorkomt terugkeer. Versterkt, tonifieert en herstelt de zachtheid en het volume van het haar.
Biotol is het topsegmentmerk van Bileşim Kimya. Met een breed scala aan premium kwaliteitsproducten heeft het zijn plaats veroverd op de buitenlandse markt met een distributienetwerk dat 70 landen beslaat. Het blijft voldoen aan de behoeften van consumenten met huishoudelijke schoonmaak- en persoonlijke verzorgingsproducten.
Voor hygiënische en chirurgische handdesinfectie voor inwrijven. Sterillium® classic pure is kleur- en geurvrij en is daardoor bijzonder geschikt voor gebruikers met een gevoelige huid.
• uitgebreid effectief tegen bacteriën, schimmels en omhulde virussen
• bijzonder geschikt voor de gevoelige huid
• met bewezen huidverzorgingscomplex voor een zijdezacht huidgevoel
• vetterend
• 1,5 min. inwerktijd voor chirurgische handdesinfectie
• Werkingsspectrum bacteriedodend, schimmeldodend, tuberculosedodend, beperkt virucide (inclusief HBV, HIV, HCV). Effectief tegen herpes simplex, influenza A, SARSCoronavirus, adeno, polyoma en rotavirus.
We hebben Nepeta gekweekt op ons landbouwgrond in Porto Vecchio. Echter, je kunt het in het wild overal op Corsica vinden. Het is een Nepeta Calament, verwant aan munt, maar hier ontwikkelt het veel complexere aroma's, minder mentholachtig, wat het veel aangenamer maakt, minder scherp dan alle andere munten.
Onze hydrolaten zijn van "geconcentreerde" kwaliteit, namelijk 7 kg planten voor 1 liter hydrolaat (7:1), wat hen een grote effectiviteit geeft.
We gebruiken het in een spray op de benen voor een verfrissende opkikker in de zomer, wanneer het erg heet is. Je kunt het ook in de auto sprayen tegen wagenziekte, of in huis.
Een mooie geur van maquis, fris, zeer aangenaam.
INCI: nepeta calamenthus acqua leaf extract
Vermelding NATURE & PROGRES
Levende micro-organismen zijn dranken die zoet en gezond zijn. Ze worden gemaakt door probiotische culturen te fermenteren, waardoor een verfrissende, licht koolzuurhoudende drank met weinig calorieën en suiker ontstaat. Elke drank bevat minder dan 2% suiker, met de eigenschappen van yoghurt en een verfrissende isotone drank, zonder voedingsproblemen die voortkomen uit melkzuur of de vaak toegevoegde suikers en zoetstoffen. We hebben verschillende smaken, zoals citroen-gember, hibiscus, en we kunnen andere smaken bereiden die klanten vragen, zoals kokos, mango,... Deze probiotische dranken worden gemaakt door suiker uit hennep en dadels in water te plaatsen, die door de probiotische culturen worden geconsumeerd. De smaak komt van citroenconcentraat. Licht koolzuurhoudend (de gas die op natuurlijke wijze tijdens de productie ontstaat als gevolg van fermentatie). Levende dranken, ongepasteuriseerd, bevatten Lactococcus, Lactobacillus en Bifidobacteria-stammen. Een van de dranken bevat natuurlijke antioxidanten (olijfpolyfenolen) door het toevoegen van olijfsap.
Levende micro-organismen zijn dranken die zoet en gezond zijn. Ze worden gemaakt door probiotische culturen te fermenteren, waardoor een verfrissende, licht koolzuurhoudende drank met weinig calorieën en suiker ontstaat. Elke drank bevat minder dan 2% suiker, met de eigenschappen van yoghurt en een verfrissende isotone drank, zonder voedingsproblemen die voortkomen uit melkzuur of de vaak toegevoegde suikers en zoetstoffen. We hebben verschillende smaken, zoals citroen-gember, hibiscus, en we kunnen andere smaken bereiden die klanten vragen, zoals kokos, mango,... Deze probiotische dranken worden gemaakt door suiker uit hennep en dadels in water te plaatsen, die door de probiotische culturen worden geconsumeerd. De smaak komt van citroenconcentraat. Licht koolzuurhoudend (de gas die op natuurlijke wijze tijdens de productie ontstaat als gevolg van fermentatie). Levende dranken, ongepasteuriseerd, bevatten Lactococcus, Lactobacillus en Bifidobacteria-stammen. Een van de dranken bevat natuurlijke antioxidanten (olijfpolyfenolen) door het toevoegen van olijfsap.